Bedrijfsprofiel

Nout Koppes startte in 1985 als zelfstandig ambachtelijk slager zijn bedrijf aan de Rijksweg in Bergen L. Zijn ambachtelijk slagersvakmanschap stond garant voor vakkennis en topkwaliteit. Van hieruit bediende hij zowel particulieren als horeca en instellingen.

 

Sinds 1996 werkt Vleeshouwerij Koppes BV vanuit en modern geoutilleerd bedrijfspand op industrieterrein de Flammert te Bergen. Vleeshouwerij Koppes is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererende leverancier, met een compleet assortiment vlees en vleesproducten voor meerdere marktsegmenten.

Kwaliteit

Wij kopen kwaliteitsvlees bij slachthuizen en uitsnijderijen over de hele wereld. Met een volledig geautomatiseerd systeem kunnen wij de precieze herkomst herleiden van elk stuk vlees dat bij ons de deur binnenkomt en uit gaat.
 
Dankzij onze uitgekiende inkoop, de modernste machines en gereedschappen en zeer vakbekwaam personeel bieden wij altijd een kwalitatief hoogstaand product.
Als EG-erkend bedrijf voldoen wij aan de strenge eisen
van de voedsel- en waren autoriteit (VWA).

 

Transport

Al het vervoer van ons vlees verzorgen wij met ons
eigen gekoeld wagenpark. Dat betekent dat wij de
kwaliteit van onze producten nog beter kunnen ga-
randeren. Daarnaast kunnen wij dankzij het plannen
van onze eigen logistie ook hiermee volledig tege-
moet komen aan alle leveringswensen van onze klan-
ten, zonder afhankelijk te zijn van externe partijen.

Afnemers

Wij leveren vlees van rund, kalf, varken, lam en gevogelte aan horeca, industrie, scheepvaart en groothandel door heel Nederland, België en Duitsland. Wij zijn flexibel en klantgericht en doen graag iets extra’s voor onze relaties. De wensen van onze afnemers staan altijd centraal.